Fenerbahce plănuiește să prelungească contractele lui Obradovic și Vesely

Semih Ozsoy, vicepreședintele lui Fenerbahce Beko Istanbul, a făcut câteva precizări cu privire la principalele obiective ale campioanei Turciei pentru viitor. Amintitul oficial a vorbit la postul NTV.

Ozsoy a declarat următoarele referitor la pivotul Jan Vesely:

„Vom prelungi contractul lui Jan Vesely pentru următoarele trei sezoane. Angajamentul său actual expiră la încheierea acestui sezon, însă intenționăm să parafăm cât mai rapid un nou acord cu el. Toată crema baschetului european îl curtează și dorim să avem liniște pentru a ne concentra pe latura sportivă, astfel încât prioritatea clubului este să se concretizeze cât de curând discuțiile cu Jan pentru prelungirea contractului său.”

Vesely este indisponibil la ora actuală. El a fost operat de menisc, fiind în recuperare și este așteptată revenirea sa pe parchet înaintea începerii playoff-ului Euroligii masculine. Pivotul ceh înalt de 2.13 metri este liderul Euroligii la eficiență, la egalitate cu Mike James, de la AX Olimpia Milano, ambii având 21.2. Vesely este principalul favorit la titlul de MVP al sezonului regulat în competiția supremă.

În altă ordine de idei, Semih Ozsoy a făcut precizări și cu privire la viitorul lui Zeljko Obradovic. Potrivit oficialului lui Fenerbahce, galben-albaștrii intenționează să continue colaborarea începută cu Obradovic în urmă cu aproape șase ani:

„Obradovic mai are un an de contract, adică până în vara anului 2020. Orice zvon legat de plecarea sa este o minciună. De fapt, pot să vă confirm că au demarat discuțiile pentru continuarea proiectului în care el este elementul principal. Clubul nostru dorește să colaboreze cu Zeljko Obradovic până în momentul retragerii sale.”

Fenerbahce Beko Istanbul are 19-3 la general și este liderul solitar al Euroligii masculine la momentul întreruperii acestei competiții.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.