Fenerbahce pierde pentru a 2-a oară consecutiv în prelungiri

Fenerbahce Beko Istanbul a pierdut confruntarea cu Khimki Moscova, contând pentru etapa a 17-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19. Formația din capitala Turciei a suferit al 2-lea eșec consecutiv în toate competițiile și al 2-lea în acest sezon competițional.

Similar partidei pierdute cu Banvit Bandirma la finele săptămânii trecute, formația antrenată de Zeljko Obradovic a fost învinsă după o repriză de prelungiri. Rezultatul final al partidei de la Mytishchi Arena, transmisă în direct la DigiSport, a fost de 84-78.

Partida a demarat favorabil turcilor, aceștia desprinzându-se la 23-13 în primele zece minute de joc. Au urmat două perioade de joc în care Khimki a fost echipa mai bună și a preluat inițiativa pe tabela de marcaj, scor 57-54, cu zece minute înainte de final.

Anthony Gill (stânga) a revenit pentru Khimki după o lunp

Moscoviții au avut șansa victoriei în timpul regulamentar, însă Stefan Markovic a ratat două aruncări libere și a oferit turcilor oportunitatea de a învinge, mai ales că Jan Vesely a fost descalificat. Nicolo Melli a înscris o singură aruncare lineră și a restabilit egalitatea la 72. Meciul a intrat astfel în prelungiri. Aici rușii au fost în control și s-au impus la diferență de șase puncte.

Lipsită de Alexey Shved, dar cu Anthony Gill pentru prima dată în teren după o absență de o lună, Khimki a beneficiat de 13 puncte și 7 recuperări din partea lui Stefan Markovic. Gill a adăugat 12 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții, iar Dee Bost a terminat cu 12 puncte, 5 pase decisive pentru Khimki. În replică, Melih Mahmutoglou a reușit 18 puncte, 4 recuperări, iar Jan Vesely a terminat cu 17 puncte, 5 intercepții, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru Fenerbahce.

Fenerbahce are 15-2 la general după acest meci, văzându-și oprită seria de 12 victorii. În schimb, Khimki ajunge la 7-10.

Foto: www.euroleague.net

1 comentarii On Fenerbahce pierde pentru a 2-a oară consecutiv în prelungiri

  • (1). Meciul a fost transmis în direct și de LookSport.
    (2). Eliminarea lui Vesely pentru cinci greșeli personale, în finalul sfertului patru, a netezit amfitrionilor calea spre victorie.
    (3). În ciuda succesului, team-ul din Regiunea Moscovei are puține șa se să se califice în faza eliminatorie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.