Fenerbahce Istanbul are un nou președinte

Duminică (03.06) au fost alegeri la conducerea lui Fenerbahce Istanbul. Acestea au condus la schimbarea, pentru prima dată în ultimii 20 ani, la noului președinte al clubului.

Aziz Yildirim, candidat la un nou mandat în fruntea clubului galben-albastru, a fost învins de către Ali Yildirim Koc. În vârstă de 51 ani, noul președinte al lui Fener este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din Turcia.

Prima declarație a lui Koc a fost legată de secția de baschet. El a anunțat că Zeljko Obradovic a fost confirmat în funcția de antrenor al echipei și că în pofida schimbării la nivel de conducere a clubului, staff-ul tehnic al echipei de baschet va fi condus în continuare de către tehnicianul ex-iugoslav. De altfel, Obradovic are contract valabil până în anul 2020.

Reamintim faptul că Dogus s-a retras de la finanțarea echipei de baschet după doar un an. Grupul de firme amintit a investit 15 milioane euro în sezonul 2017/18, sumă cu care se angajase inițial să sprijine echipe de baschet a lui Fenerbahce și în următoarele două stagiuni. Dogus s-a retras însă, profitând de clauza existentă în contractul dintre părți. Se pare că Dogus resimte criza economică ce s-a abătut asupra Turciei.

Fenerbahce Istanbul a pierdut în finala Euroligii masculine – ediția 2017/18, aceasta fiind cea de-a 3-a finală consecutivă disputată în competiția continentală de top. Galben-albaștrii au avansat în finala campionatului, unde se duelează cu Tofas Bursa pentru titlul național.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.