Fenerbahce Istanbul câștigă ultimul meci înaintea Final Four-ului de la Berlin

Fenerbahce Istanbul a învins pe Usak Sportif, scor 98-67, la ultimul meci din sezonul regulat al ligii proesioniste din Turcia. A fost și ultima partidă susținută de echipa lui Zeljko Obradovic înaintea Final Four-ului Euroligii de la Berlin, programat a se desfășura între 13 și 15 mai.

Jan Vesely a fost principalul marcator al lui Fener și la cel de-al 2-lea său meci după revenirea pe parchet. Cehul care a suferit o accidentare la tendonul lui Achile a înscris 17 puncte, fiind secondat de către Kostas Sloukas, autor a 15 puncte. Alți trei jucători au depășit borna 10 în dreptul punctelor marcate Bogdan Bogdanovic – 14, Nikola Kalinic – 14, respectiv Melih Mahmutoglou – 13.

Fener a încheiat sezonul regulat cu un bilanț de 14-1 în jocurile susținute pe teren propriu. Eșecul a survenit în compania lui KonyaSpor, formație retrogradată din primul eșalon baschetbalistic al Turciei.

Formația galben albastră a avut 24 victorii și 6 înfrângeri. Fenerbahe încheie sezonul regulat pe primul loc doar dacă Anadolu Efes Istanbul (23-6) pierde în ultima etaop din sezonul regulat. Această echipă se duelează cu Darussafaka Dogus în cadrul etapei a 30-a.

În schimb, Usak Sportif, echipa lui Giordan Watson, și-a asigurat prezența în playoff-ul campionatului din Turcia. Această formație a avut un bilanț general de 16-14 cu care se va clasa pe locul 6 sau 7. Fostul conucător de joc al Energiei Târgu-Jiu a completat primul sezon în Turcia cu medii statistice de 12.3 puncte, 4.4 pase decisive, 2.2 recuperări și 0.9 intercepții în 29.2 minute pentru 8.8 la eficiență.

Foto: eurohoops.net

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.