Fenerbahce Istanbul este campioană în Turcia pentru a 3-a oară consecutiv

Fenerbahce Istanbul și-a apărat titlul de campioană a Turciei. Formația antrenată de Zeljko Obradovic a surclasat Tofas Bursa în Meciul 5 al finalei. Rezultatul final a fost de 94-64, iar seria s-a încheiat cu scorul general de 4-1.

Partida a fost controlată de galben-albaștri. Aceștia s-au desprins la 25-12 în primele zece minute de joc, pentru ca la jumătatea confruntării scorul să fie de 45-26. Diferența a crescut constant și pe parcursul reprizei secunde. La intrarea în secvența decisivă era de 69-48. Ultimele zece minute au dus ecartul la 30 de puncte.

Ahmet Duverioglu a reușit 19 puncte, 9 recuperări, Brad Wanamaker a adăugat 11 puncte, iar Egehan Arna a terminat cu 10 puncte pentru Fener. În replică, Pierria Henry a reușit 17 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări pentru Tofas.

Fenerbahce Istanbul obține cel de-al 3-lea titlu național consecutiv și pe cel de-al 4-lea în cinci ani sub comanda lui Zeljko Obradovic. Galben-albaștrii au cucerit al 12-lea titlu național din întreaga istorie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.