Fenerbahce se impune în Meciul 2 al seriei cu Galatasaray

Fenernahce Istanbul a spulberat pe Galatasaray Istanbul, scor 80-55, în Meciul 2 din semifinalele ligii profesioniste a Turciei – ediția 2015/16. Partida a fost decisă în repriza secundă, atunci când galben-albaștrii s-au apărat impecabil.

Galata a câștigat primul sfert, însă la jumătatea confruntării avantajul era de partea lui Fenerbahce, scor 41-37. Repriza secundă a fost dominată de formația pregătită de Zeljko Obradovic, care a realizat un parțial de 39-18.

Bobby Dixon a avut 19 puncte, Bogdan Bogdanovic a adăugat 17 puncte, iar Kostas Sloukas a terminat cu 12 pentru învingători. În replică, Vladimir Micov a avut 13 puncte pentru Galata.

Seria ce opune finalista Euroligii și câștigătoarea EuroCup în sezonul actual ajunge la 2-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Galatasaray găzduiește următoarea confruntare.

În cealaltă semifinală, Anadolu Efes conduce cu 2-0 pe Darussafaka Dogus.

Foto: bsl.org.tr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.