Felipe Reyes l-a egalat pe Juan Carlos Navarro în lista jucătorilor cu cele mai multe meciuri în Euroligă

Real Madrid și-a asigurat avantajul terenului propriu în sferturile de finală ale Euroligii masculine – ediția 2018/19 prin succesul repurtat joi (14.03) pe terenul lui Khimki Moscova. Formația antrenată de Pablo Laso a învins cu scorul de 100-75 în capitala Rusiei.

Ibericii au obținut a 20-a victorie în actuala ediție a competiției după 26 meciuri disputate și nu poate să coboare mai jos de locul 4 la încheierea sezonului regulat. Cu alte cuvinte, Real va beneficia de avantajul terenului propriu în playoff.

În altă ordine de idei, victoria din capitala Rusiei are și o altă însemnătate. Felipe Reyes, căpitanul lui Real Madrid, a jucat meciul cu numărul 341 la nivel de Euroligă. Sportivul în vârstă de 39 ani a egalat recordul absolut de meciuri disputate în această întrecere, deținut de Juan Carlos Navarro.

Reyes a jucat 13 minut și 21 secunde la Moscova, fără să puncteze – fiind singurul din cei 12 jucători utilizați de Real Madrid în acest meci care nu a înscris. El a cules trei recuperări și a pierdut mingea o dată.

„Gladiatorul” va deveni lider solitar dacă va mai juca în singur meci în această competiție. El parcurge al 15-lea sezon alături de Real Madrid. De notat că Reyes a debutat în Euroligă alături de Estudiantes Madrid.

Lista primilor cinci din punct de vedere al meciurilor jucate în Euroliga masculină:

  1. Felipe Reyes – 341 meciuri jucate
  2. Juan Carlos Navarro – 341
  3. Paulius Jankunas – 314
  4. Nikos Zisis – 310
  5. Vassilis Spanoulis – 302

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.