Felipe Reyes a devenit jucătorul cu cele mai multe apariții în Euroligă

Felipe Reyes a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în istoria Euroleague Basketball. Pivotul în vârstă de 39 ani a bifat cea de-a 342-a prezență în competiția supremă din Europa.

„Gladiatorul” a evoluat în confruntarea cu AX Olimpia Milano, contând pentru etapa a 27-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19. Aceasta a avut loc miercuri (20.03), la WiZink Center, fiind câștigată de echipa lui Reyes, Real Madrid.

Reyes parcurge al 15-lea sezon din carieră în Euroligă. Are un sezon alături de Estudiantes Madrid, fiind la cel de-al 14-lea alături de Real. El a debutat pe 19 octombrie 2000, când a evoluat pentru Estu în confruntarea cu Peristeri.

Interesant este că Felipe Reyes tocmai l-a depășit în lista jucătorilor cu cele mai multe apariții în Euroligă pe compatriotul, colegul de generație, rivalul pe teren și prietenul în afara acestuia, său Juan Carlos Navarro.

Palmaresul lui Reyes cuprinde două trofee de Euroligă, cucerite în 2015 și 2018, alături de Real Madrid. El are și un trofeu EuroCup, alături de aceeași echipă. În plus, Felipe a ajutat echipa națională a Spaniei să câștige titlul mondial, două medalii olimpice de argint și trei titluri continentale. De altfel, Felipe Reyes are trei medalii olimpice, una mondială și șase europene alături de prima reprezentativă iberică.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.