Federația Română de Baschet dorește să înființeze Liga Națională 3×3

Federația Română de Baschet intenționează să înființeze și să organizeze, cu sprijinul cluburilor din LNBM, o competiție națională de baschet 3×3. Aceasta ar urma să se numească „Liga Națională 3×3”.

Scopul acestei competiții este creșterea ranking-ului și a șanselor de calificare a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde baschetul 3×3 își va face debutul absolut în programul olimpic. La competiție ar urma să participe sportivi de la echipele din Liga Națională și Liga 1.

Este încă neclar dacă acest lucru înseamnă că echipele de club din LNBM și Liga 1 vor participa în Liga Națională 3×3, însă este cert că președinții cluburilor și-au dat acordul pentru înființarea acestei competiții. Rămâne de văzut cum va arăta această competiție, ca format, dar și din punct de vedere al componenței echipelor. Având în vedere care este scopul acestei competiții rămâne să sperăm că într-adevăr jucătorii români vor fi beneficiarii acestei competiții.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.