FC Barcelona îl învinge pe Xavi Pascual la prima vizită a acestuia la Palau Blaugrana. Clasamentul Euroligii după 10 etape!

FC Barcelona a depășit pe Panathinaikos Atena, scor 72-57, într-un meci contând pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2016/17. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Jocul a fost controlat de catalani, care s-au apărat exemplar și s-au desprins decisiv în sfertul al 3-lea, pe fondul unui parțial de 21-9.

Ante Tomic a avut 16 puncte, 6 recuperări, Aleksandar Vezenkov a adăugat 12 puncte, 5 recupeărri, iar Tyrese Rice a terminat cu 10 puncte, 4 pase decisive pentru învingători.

În replică, Nick Calathes și James Feldeine au avut 13 puncte fiecare, iar Chris Singleton a terminat cu 12 puncte, 5 pase decisive pentru Panathinaikos.

A fost primul meci pentru antrenorul Xavi Pascual în calitate de adversar al Barcelonei. El a petrecut aproape opt ani la cârma catalanilor, fiind concediat la finele sezonului precedent.

Celelalte rezultate de vineri în Euroligă:

Darussafaka Dogus vs Olympiacos Pireu, scor 71-77
Steaua Roșie Belgrad vs Zalgiris Kaunas, scor 79-88
Baskonia Vitoria vs Galatasaray, scor 69-62

Clasamentul Euroligii după zece etape:

clasament

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.