FC Barcelona forțează decisivul în seria cu Anadolu Efes Istanbul

FC Barcelona a trimis seria cu Anadolu Efes Istanbul în joc decisiv. Formația antrenată de Svetislav Pesic a învins cu scorul de 82-72, în Meciul 4 al seriei de playoff contând pentru Euroliga masculină – ediția 2018/19.

Partida a demarat favorabil turcilor, aceștia desprinzându-se la 22-15. Barcelona a reacționat și a echilibrat jocul în secvența a 2-a. Scorul la jumătatea partidei a fost de 38-36 în favoarea lui Efes.

Repriza secundă a demarat în nota de dominare a spaniolilor. Aceștia au reușit un parțial de 27-12 în secvența a 3-a desprinzându-se decisiv. Elevii lui Ergin Ataman nu au avut puterea să revină până la final.

Barcelona a permis adversarului doar trei recuperări ofensive, iar raportul posesiilor pierdute a fost de 7-13. În schimb, catalanii au avut 8/9 la linia de pedeapsă, iar Efes a terminat cu 21/26 la acest procedeu!

Kyle Kuric a reușit 19 puncte, Ante Tomic a terminat cu 13 puncte, 6 recuperări, Chris Singleton a totalizat 12 puncte, 5 recuperări, iar Kevin Seraphin a terminat cu 12 puncte pentru Barcelona. În replică, Shane Larkin a totalizat 20 puncte, 3 intercepții, iar Krunoslav Simon a adăugat 17 puncte, 4 recuperări pentru Efes.

Scorul general a devenit 2-2. Meciul decisiv se dispută la Istanbul, miercuri (01.05), la ora 20:30.

Foto: www.euroleague.net

1 comentarii On FC Barcelona forțează decisivul în seria cu Anadolu Efes Istanbul

  • În ciuda acestui succes, Barca are șanse mici să ajungă în F4. Mi-e greu să cred că vor învinge la Instanbul în meciul cinci (decisiv).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.