FC Barcelona bifează a 8-a victorie consecutivă în toate competițiile

FC Barcelona a câștigat meciul cu Panathinaikos Atena, ultimul din etapa a 18-a în sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19. Rezultatul final al partidei a fost de 79-68. Partida a fost transmisă în direct la DigiSport.

Cele două formații au mers cap la cap, cu precizarea că formația catalană a avut mai mereu inițiativa pe tabela de marcaj. Grecii s-au menținut aproape, reușind chiar să egaleze situația pe tabela de marcaj, însă amfitrionii s-au impus grație unui parțial de 42-32, consemnat în ultimele 20 minute de joc efectiv.

Barcelona a avut 15 recuperări ofensive și a dominat disputa sub panouri (39-19 la recuperări). În plus, învingătorii au avut 70% la aruncările de douăpuncte! În aceste condiții, fiind dominată acolo unde se presupune că excelează, formația din capitala Greciei nu a putut emite pretenții la victorie.

Thomas Heurtel a fost MVP-ul meciului de la Palau Blaugrana
Foto: www.euroleague.net

Thomas Heurtel a totalizat 23 puncte, 3 pase decisive, iar Kevin Seraphin a adăugat 14 puncte (100% din acțiune) și 7 recuperări (6 ofensive). În replică, Ioannis Papapetrou a terminat cu 17 puncte pentru PAO.

Astfel, Barcelona obține a 5-a victorie consecutivă în Euroligă. În cadrul acestei serii de rezultate pozitive, catalanii au învins pe Baskonia, Anadolu Efes, Darussafaka, Milano, iar acum pe Panathinaikos. Echipa antrenată de Svetislav Pesic a pierdut ultima dată pe 18 decembrie. De atunci a disputat opt meciuri oficiale, câștigându-le pe toate. Barcelona are 11-7 la general și împarte locurile 5-6 în Euroligă cu Olympiacos Pireu, fiind lider în Liga ACB.

În schimb, Panathinaikos are patru victorii și două înfrângeri de la venirea lui Rick Pitino. Acest bilanț cuprinde două victorii și două înfrângeri în Euroligă. Verzii au 8-10 la general și se situează pe locurile 8-10 în clasament, la egalitate cu Baskonia și Milano.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.