Fără patru jucători și fără public, Panathinaikos învinge Olympiacos în primul meci oficial al sezonului

batista

Panathinaikos Atena și Olympiacos Pireu au deschis sezonul competițional 2014/15 exact așa cum l-au încheiat pe cel anterior: confruntându-se direct la OAKA. Partida a contat pentru Cupa Greciei și s-a încheiat cu victoria la limită, pe revenire, a verzilor.

Rezultatul final al partidei a fost de 77-76, însă Panathinaikos a terminat meciul cu un parțial de 9-1, incluzând o nouă reușită din spatele semicercului semnată Dimitris Diamantidis. Acesta a avut din nou un cuvânt foarte important de spus pe finalul jocului, chiar dacă la modul general prestația sa nu a fost cea mai bună.

PAO a început mai bine, desprinzându-se la 14-4, însă Olympiacos a recuperat repede și s-a apropiat la doar trei puncte pe tabela de marcaj până la încheierea primei secvențe. A urmat un parțial de 13-0 cu care Olympiacos a deschis sfertul al 2-lea, conducând pe tabela de marcaj până spre final. La ultima acțiune a partidei, Diamantidis a creat o situație din care Esteban Batista a punctat cu un slam dunk (foto), aducând victoria pentru echipa din capitala Greciei. Imagini video cu ultimele două reușite ale partidei pentru PAO găsiți AICI.

Nikoa Pappas a avut 19 puncte, Esteban Batista a contribuit cu 12 puncte, 7 recuperări, Vladimir Jankovic a adăugat 11 puncte, 4 recuperări, iar Dimitris Diamantidis a totalizat 8 puncte, 5 pase decisive, dar și șase posesii pierdute. În replică, Matt Lojeski a bifat 16 puncte, 6 recuperări, Giorgios Printezis a terminat cu 13 puncte, 9 recuperări (șase ofensive), iar Vassilis Spanoulis a terminat cu 12 puncte pentru Olympiacos.

Meciul s-a jucat din nou fără public, Panathinaikos având de ispășit o suspendare pentru incidentele consemnate în finalul sezonului precedent. De notat că la Panathinaikos au absentat patru jucători de bază: James Gist, Loukas Mavrokefalides, DeMarcus Nelson și Kostas Charalampidis.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.