Fără muzică, video și alte forme de entertainment în prima repriză a unui meci din NBA

New York Knicks au ales să nu difuzeze muzică, imagini video și alte forme de entertainment în prima repriză a meciului susținut duminică (05.03) în compania lui Golden State Warriors. Partida a fost găzduită la Madison Square Garden, una dintre cele mai celebre arene de pe planetă.

Potrivit mesajului afișat pe ecranele din incinta arenei, decizia a fost luată cu scopul de a-i invita pe spectatori „să se bucure de baschet în formă pură”.

Într-o lume tot mai pretențioasă și parcă veșnic nemulțumită, parcă incapailă să se mai bucure de spectacolul oferit de actorii principali – sportivii, New York Knicks a luat decizia de a pune baschetul în prim plan. O idee interesantă și care dacă s-ar permanentiza ar atrage, foarte probabil, mai puțini spectatori la sală. Pe de altă parte, acela ar fi adevăratul public de baschet.

Iată cum a decurs prezentarea echipelor fără muzică la meciul amintit:

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.