Falco Szombathely a egalat în finala campionatului din Ungaria

Falco Szombathely a restabilit egalitatea în finala campiontului Ungariei la baschet masculin – ediția 2016/17. Formația antrenată de Srecko Sekulovic a controlat Meciul 4 al seriei cu Alba Fehervar și s-a impus cu scorul de 82-69.

Echipa din Szombathely a demonstrat încă o dată că este o formație redutabilă pe teren propriu, acolo unde a câștigat 22 din cele 23 partide disputate în stagiunea actuală. S-a desprins la nouă puncte în primul sfert, după care a adăugat câte 1-2 puncte în celelalte secvențe.

Drew Barham a avut 17 puncte, incluzând zece în primul sfert al confruntării. Aliaksandar Pustahvar a adăugat 5 puncte, 4 recuperări, iar Ivan Zigeranovic a terminat cu 3 puncte, 3 recuperări pentru Falco. În replică, Alhaji Mohammed a totalizat 6 puncte, 5 pase decisie pentru Alba.

Scorul generala devenit 2-2. Seria se întoarce la Szekesfehervar, acolo unde se va disputa jocul decisiv. Acesta se va desfășura duminică (18.06), ora 22:00, în direct la M4 Sport.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.