Falco Szombathely continuă să recruteze jucători autohtoni

Falco Szombathely recrutează jucători autohtoni pentru următorul sezon. Noua campioană a Ungariei a anunțat legitimarea lui Benke Szilard de la Szolnok Olaj KK. Jucător de bază la naționala Ungariei, Benke se alătură unui contingent impresionant de jucători autohtoni la formația antrenatăd e Gasper Okorn.

Înalt de 1.98 metri și în vârstă de 24 ani, Benke evoluează la poziția 3. El a avut medii statistice de 9.3 puncte, 5.0 recuperări și 3.3 pase decisive în 28.4 minute pe partidă. Szilard a avut 24 apariții în campionatul maghiar. Benke a fost desemnat MVP al turneului final al Cupei Ungariei, pe care a câștigat-o alături de Szolnok în sezonul recent încheiat.

Falco a oficializat legitimarea altor doi jucători cu statut de autohtoni în aceste zile. Este vorba despre Filipovity Márkó și Krivacsevics Márkó. Reamintim că Szobathely îi are sub contract pe Varadi Benedek și Perl Zoltan, jucători născuți și formați pe plan local. Aceștia au avut un impact major la succesul lui Falco în sezonul 2018/19. Totodată, este de așteptat ca și naturalizatul Darin Govens să continue alături de Szombathely.

Potrivit site-ului bb1.hu, prin aceste mutări, Falco Szombathely se pregătește să înceapă sezonul 2019/20 cu doar trei jucători străini. Aceștia urmează să fie legitimați la pozițiile 1, 4 și 5.

Reamintim că Falco Szombathely este adversarul lui CSM CSU Oradea în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2019/20. Prima manșă va avea loc în Ungaria pe 17 septembrie, iar returul trei zile mai târziu la Oradea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.