OKC face un nou break în seria cu San Antonio

Oklahoma City Thunder a reușit cel de-al 3-lea break al seriei pe care o dispută în compania lui San Antonio Spurs, în semifinalele Conferinței Vest din playoff-ul NBA. Meciul 5, desfășurat în Texas, s-a încheiat cu scorul de 95-91.

Thunder au realizat un parțial de 15-4 în ultimele patru minute și jumătate al partidei. A fost o perioadă în care Russell Westbrook a avut 6 puncte, iar Enes Kanter a adăugat 4. De notat că Spurs conduceau cu scorul de 72-69. Texanii păreau să treacă în control după un sfert al 2-lea câștigat cu 32-21 ce i-a adus în avantaj pe tabela de marcaj. Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă, adjudecată de OKC cu 52-43.

Westbrook a totalizat 35 puncte, 11 recuperări și 9 pase decisive cu 8 posesii pierdute. Kevin Durant a reușit 23 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, iar Steven Adams a terminat cu 12 puncte și 11 recuperări pentru Thunder.

Kawhi Leonard a avut 26 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, LaMarcus Aldridge a adăugat 20 puncte, 9 recuperăi, iar Danny Green a terminat cu 20 puncte pentru Spurs.

Scorul general a devenit 3-2. Este pentru prima dată când Durant&co sunt în avantaj în această confruntare. Seria se întoarce în Oklahoma City. Meciul 6 devine decisiv pentru San Antonio.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.