Evgeny Pashutin este noul antrenor al lui Avtodor Saratov

Evgeny Pashutin este noul antrenor principal al lui Avtodor Saratov. Mutarea s-a făcut luni (13.11), după ce Andrea Mazzon – cel care a început sezonul la cârma rușilor – a demisionat invocând probleme familiale.

În vârstă de 48 ani, Pashutin reia munca de antrenor după ce în ultimii ani a ghidat-o pe Unics Kazan, alături de care a câștigat EuroCup și a participat în Euroligă. Pashutin a câștigat EuroCup și cu Lokomotiv Kuban. El a mai antrenat pe CSKA Moscova, respectiv echipele naționale de seniori și tineret ale Rusiei. Pashutin a început sezonul 2017/18 în calitate de antrenor asistent la Wisconsin Herd, în G-League.

Pashutin are cele mai multe meciuri antrenate (187) și câștigate (128) în Liga VTB. De asemenea, are un titlu de Liga VTB, trei finale pierdute și un loc 3 în întrecerea amintită.

Avtodor Saratov a devenit un club recunoscut pentru faptul că schimbă cu regularitate antrenorii. Este neclar dacă plecarea lui Mazzon este legată de lipsa de încredere a conducerii clubului, însă istoricul băncii tehnice indică faptul că e foarte dificil să fii antrenor la Saratov.

Schimbarea de antrenor se face după de Avtodor a obținut două victorii din cinci meciuri în Liga VTB, respectiv două victorii din patru partide în FIBA Europe Cup după ce a fost eliminată în preliminariile Basketball Champions League.

Foto: www.eurohoops.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.