Evan Fournier marchează în ultima secundă și aduce victoria pentru Orlando Magic

Francezul Evan Fournier a marcat coșul victoriei pentru Orlando Magic în duelul cu Detroit Pistons în seara de 30 decembrie 2018. Partida s-a încheiat cu scorul de 109-107.

Gruparea din Detroit a restabilit egalitatea la 107 prin Reggie Bullock. Acesta a fost faultat pe o aruncare de trei puncte cu 2.5 secunde rămase din timpul regulamentar și a transformat cele trei aruncări libere acordate.

Amfitrionii au cerut timp de odihnă și au repus mingea din jumătatea adversă de teren. Ea a ajuns la Fournier, care a trimis mingea în coș cu un floater de excepție, chiar pe sirena ce a anunțat epuizarea timpului de joc.

Pistons au dominat la recuperare ofensivă (17-9), iar de aici au rezultat șapte aruncări din acțiune suplimentare pentru gruparea din Michigan, însă procentajul la încercările din acțiune a fost superior formației din Florida. Aceasta a avut 47.1%, față de 42.4% pentru oaspeți.

DJ Augustin a totalizat 26 puncte, 8 pase decisive, Nikola Vucevic a adăugat 22 puncte, 11 recuperări, iar Aaron Gordon a terminat cu 22 puncte, 10 recuperări. În fine, Fournier a totalizat 13 puncte, 5 recuperări pentru învingători. În replică, Luke Kennard a reușit 16 puncte, 6 recuperări în 23 minute de pe bancă. Cei cinci titulari ai lui Detroit au avut între 10 și 15 puncte fiecare.

Orlando are 16-19 la general după acest succes. În schimb, Detroit este la 16-18.

Foto: www.nba.com/magic

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.