Europe Cup – Adversari: Mohamed Abukar a semnat cu Sigal Prishtina

Mohamed Abukar este noul jucător al echipei Sigal Prishtina. El soselte din Japonia, acolo unde a petrecut sezonul 2014/15.

Înalt de 2.08 metri, Abukar joacă la poziția 4. El are 30 de ani și este cetățean american și are cetățenie somaleză. La nivel profesionist a jucat pentru Cantu, Lugano, Lukoil Academic, Rabotnicki, Charleroi și Shinshu Brave Warriors.

Are patru titluri de campion al Elveției, la care a adăugat două cupe naționale și două de cupa ligii în aceeași țară. În fine, aAbukar a câștigat și un titlu de campion al Olandei.

Acesta este al 3-lea american legitimat de Prishtina în această vară după Khalid El-Amin și LaceDarius Dunn. De asemenea, Sigal a semnat un contract cu bulgarul Stanimir Marinov.

Sigal Prishtina este repartizată în aceeași grupă cu Energia Târgu-Jiu în prima fază a grupelor din FIBA Europe Cup.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.