Europa – Rezultatele de sâmbătă (09.06)

Rezultatele de sâmbătă (09.06).

Turcia

Tofas Bursa a învins Fenerbahce Istanbul, scor 91-88, în Meciul 3 al finalei. Scorul general devine 2-1 pentru Fener. Meciul 4 este găzduit la Bursa.

Franța

Le Mans Sarthe a câștigat Meciul 5 al semifinalei cu Strasbourg IG, în deplasare. Rezultatul final a fost de 85-79. Partida decisivă a necesitat o repriză de prelungiri. Scorul general a fost de 3-2. În finală, AS Monaco beneficiază de avantajul terenului propriu în seria cu Le Mans.

Italia

Energia Trento a câștigat Meciul 3 al finalei pe care o dispută în compania echipei EA7 Milano. Rezultatul final a fost de 72-65. Scorul general devine 2-1 pentru echipa din Milano.

Lituania

Zalgiris Kaunas a depășit pe Lietuvos Rytas în Meciul 1 al finalei. Rezultatul final a fost de 96-83. Scorul general este de 1-0 pentru campioni.

Serbia

Steaua Roșie Belgrad s-a desprins la 2-0 în finala campionatului, disputat în compania lui FMP. Meciul 2, găzduit de FMP, s-a terminat cu scorul de 68-62.

Grecia

PAOK Salonic a câștigat Meciul 3 al finalei mici, disputată în compania lui Promitheas. Rezultatul final a fost de 91-79. Astfel, PAOK cuceește bronzul după 3-0 în această serie.

Belgia

BC Oostende a câștigat Meciul 1 al finalei din Belgia. Campioana în exercițiu a depășit pe Antwerp Giants, scor 75-67.

Elveția

Fribourg Olympic a cucerit titlul de campioană a Elveției după 74-73 în Meciul 5 al finalei disputate cu Geneva Lions. Scorul general a fost de 4-1.

Este cel de-al 17-lea titlu de campioană a Elveției pentru Fribourg. Această grupae a câștigat cupa și supercupa în acest sezon. Aceasta a fost a 34-a finală de campionat susținută de Fribourg.

Austria

Kapfenberg Bulls a câștigat Meciul 5 al seriei cu Swans Gmunden, din finala campionatului. Rezultatul final a dost de 69-53. Scorul general devine 3-2. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Portugalia

Oliveirense a învins FC Porto, scor 83-70, în Meciul 1 al finalei din Portugalia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.