Europa – Rezultatele de miercuri (13.06)

Rezultatele de miercuri (13.06).

Spania

Baskonia a reușit break-ul în seria cu Real Madrid din finala Ligii ACB. Rezultatul final a fost de 94-90. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Turcia

Fenerbahce Istanbul e campioană națională pentru a 3-a oară consecutiv. Echipa lui Zeljko Obradovic a trecut de Tofas Bursa, scor 94-64. Scorul general a fost de 4-1.

Germania

Alba Berlin a câștigat Meciul 4 al finalei pe care o dispută în compania lui Bayern Munchen. Rezultatul final a fost de 72-68. Meciul 5, decisiv, este găzduit de bavarezi.

Italia

EA7 Milano conduce cu 3-2 la general în finala pe care o susține în compania Energiei Trento. Meciul 5 s-a încheiat cu scorul de 91-90.

Franța

AS Monaco conduce cu 1-0 la general în finala pe care o dispută în compania lui Le Mans Sarthe. Meciul 1 s-a terminat cu scorul de 81-77. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Belgia

BC Oostende a învins Antwerp Giants, scor 78-67, în Meciul 3 al finalei. Seria s-a terminat cu 3-0 la general. Este al 3-lea titlu consecutiv și al 19-lea din istorie pentru gruparea amintită.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.