Europa – Rezultatele de marți (22.05) în playoff-ul campionatelor naționale

Seara de marți (22.05) a fost aglomerată în activitate pe plan european. Playoff-ul a ajuns în diferite faze în țările de pe bătrânul continent.

Ziua inaugurală de playoff în Turcia a consemnat victorii pentru gazde. Surpriza plăcută a sezonului regulat, Tofas Bursa, a surclasat pe Eskisehir, scor 85-58. În schimb, Anadolu Efes a învins în duelul cu Darussafaka, scor 78-69.

În Franța, ASVEL Villeurbane a reușit break-ul în deschiderera seriei cu Le Mans Sarthe. Rezultatul final a fost de 81-68. În schimb, Strasbourg IG a repurtat o victorie clară în confruntarea cu Nanterre. Elevii lui Vincent Collet au învins cu scorul de 83-56.

Lietkabelis a triumfat pe terenul lui Siauliai, scor 85-84, în Meciul 4 al primului tur din playoff-ul campionatului din Lituania. Scorul general a fost de 3-1. Neptunas Klaipeda a învins în fieful lui Pieno Zvaigzdes, scor 101-64. Scorul general a fost de 3-1.

FMP a învins Zlatibor, scor 102-53, iar Partizan Belgrad a depășit pe Mega Bemax, scor 97-68 în Meciul 1 din sferturile de finală ale campionatului Serbiei.

Krka Novo Mesto a depășit pe Olimpija Ljubljana, scor 80-78, în Meciul 2 al finalei din Slovenia. Scorul general a devenit 1-1.

Kormend și Falco Szombathely, echipe antrenate de Srecko Sekulovic și Antonis Constantinides, au avansat în semifinalele campionatului din Ungaria. Kormend a învins Kecskemet, scor 104-68, câștigând seria cu 3-0 la general. Falco Szombathely a câștigat pe terenul lui ZTE, scor 95-91, pentru 3-1 la general.

Geneva Lions au învins în fieful lui Lugano Tigers, scor 84-76. În urma acestui rezultat Geneva a câștigat seria cu 3-1 la general și avansează în finala din Elveția, unde se duelează cu Fribourg Olympic.

Finala mică s-a încheiat în Bulgaria, Cehia și Estonia. Rilski Sportist a depășit pe Academic Bultex, scor 92-77, impunându-se cu 2-0 la general. În schimb, Pardubice a depășit pe Svitavy, scor 84-59, impunându-se cu 2-1 la general. În fine, Rapla a câștigat după prelungiri pe terenul echipei Parnu, scor 79-75. Seria s-a terminat cu 3-1 la general.

Foto: bsl.org.tr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.