Europa – Rezultatele de luni (11.06)

Rezultatele de luni (11.06).

Turcia

Fenerbahce Istanbul a câștigat Meciul 4 al finalei, scor 95-77. Scorul general a devenit 3-1 pentru campioana în exercițiu. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Următoarea confruntare are loc în fieful lui Fener.

Italia

Energia Trento a egalat situația la general în finala campionatului, disputată în compania lui EA7 Milano. Meciul 4, desfășurat la Trentino, a fost adjudecat de gazde cu scorul de 77-74. Scorul general a devenit 2-2. Finala se dispută în sistemul cel mai bun din șapte partide.

Lituania

Lietuvos Rytas a egalat în finala campionatului. Formația din Vilnius a câștigat Meciul 2 al seriei cu Zalgiris Kauns, scor 82-73. Situația la general este de 1-1.

Serbia

Steaua Roșie Belgrad este din nou campioană națională. Formația amintită a depășit pe FMP Belgrad, scor 97-88, în Meciul 3 al finalei. Seria s-a încheiat cu scorul general de 3-0. Este cel de-al 4-lea titlu național consecutiv pentru Crvena Zvezda.

Israel

Hapoel Holon a pătruns în finala campiontului după 80-76 în duelul cu Hapoel Ierusalim, din cadrul Final Four-ului. În ultimul act, Holon se duelează cu Maccabi Tel-Aviv.

Belgia

BC Oostende a câștigat Meciul 2 al finalei, disputată în compania lui Antwerp Giants. Rezultatul final a fost de 74-66. Scorul general a devenit 2-0 în favoarea campioanei en-titre. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.