Europa – Rezultatele de duminică (03.06)

Rezultatele de duminică (03.06).

Spania

Real Madrid a învins Gran Canaria, scor 88-70, în Meciul 1 din semifinale. Se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Germania

Alba Berlin a învins în prelungiri, scor 106-95, în Meciul 1 al finalei, la Munchen, cu Bayern. Scorul general este de 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Grecia

Olympiacos Pireu a câștigat pe terenul lui Panathinaikos Atena, scor 75-65, în Meciul 1 al finalei. Scorul general devine 1-0. Se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Franța

AS Monaco s-a desprins la 2-0 în seria cu Limoges CSP, din semifinale. Meciul 2 s-a terminat cu scorul de 78-71. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Lituania

Zalgiris Kaunas a avansat în finala campionatului după 83-64 în Meciul 3 al semifinalei cu Lietkabelis. Scorul general a fost de 3-0.

Israel

Hapoel Holon și Hapoel Ierusalim au preluat conducerea în seriile cu Hapoel Eilat, respectiv Gilboa Galil din playoff. Meciul 3 al celor două serii s-a încheiat cu 87-81, respectiv 107-105. Formațiile învingătoare au trecut în avantaj la general, scor 2-1. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Croația

Cedevita Zagreb a câștigat Meciul 4 al finalei cu Cibona, scor 77-68. Scorul general a fost de 3-1. Este al 5-lea titlu național consecutiv pentru Cedevita. Această echipă a disputat a 7-a finală în ultimii opt ani.

Serbia

FMP Belgrad a depășit Borac Cacak, scor 77-56, în Meciul 3, decisiv, din semifinale. Scorul general a fost de 2-1, FMP avansând în finala campionatului.

Austria

Swans Gmunden a învins pe Kapfenberg Bulls, scor 78-69, în Meciul 3 al finalei, preluând conducerea, scor general 2-1.

Ungaria

Szolnok Olaj KK a pătruns în finala campionatului după 3-0 cu Kormend. Meciul 3 s-a încheiat cu scorulo de 102-59.

În schimb, Falco Szombathely a revenit spectaculois în Meciul 3 al seriei cu Alba Fehervar și s-a impus cu scorul de 86-82, grație unui parțial de 26-13 în sfertul decisiv. Scorul general este de 2-1 pentru Szombathely.

Belgia

BC Oostente a eliminat pe Okapi Aalstar. Meciul 2 din semifinale s-a încheiat cu scorul de 80-64. Scorul general a fost de 2-0, campioana în exercițiu calificându-se în marea finală.

Portugalia

FC Porto a învins Benfica Lisabona, scor 91-74, în Meciul 4 din semifinale. Scorul general a devenit 2-2. Meciul 5, decisiv, se dispută la Lisabona.

Foto: BC Zalgiris Kaunas (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.