Europa – Rezultatele de sâmbătă (15.06)

Rezultatele consemnate sâmbătă (15.06) în Europa.

LDLC Asvel Villeurbane Lyon a câștigat Meciul 1 al finalei LNB Pro A – ediția 2018/19. Formația antrenată de Zvezdan Mitrovic a învins AS Monaco, scor 81-71. Scorul general devine 1-0 în seria ce se dispută pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Steaua Roșie Belgrad a trecut din nou la conducere în finala din Serbia, disputată în compania lui Partizan Belgrad. Meciul 3 s-a încheiat cu scorul de 96-90. Astfel, la general este 2-1 pentru Steaua Roșie. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide, astfel încât Meciul 4 devine decisiv pentru Partizan, echipă ce va găzdui această confruntare.

Real Madrid a dispus de FC Barcelona, scor 87-67, în jocul de deschidere al finalei Ligii ACB 2019. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Al 2-lea joc are loc la Madrid.

Fenerbahce Beko a trecut de Anadolu Efes, scor 82-73, la Ulker Sports Arena, în Meciul 4 al finalei BSL. Scorul general a devenit 2-2. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide: Meciul 5 este găzduit de Efes.

Falco Szombathely a câștigat în deplasare Meciul 1 al finalei din Ungaria. Formația antrenată de Gasper Okorn a trecut de Egis Kormend, scor 77-70. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri, dar pe formula 1-1-1-1-1.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.