Europa – Rezultatele de marți (11.06)

Marți (11.06) s-au desfășurat noi meciuri contând pentru playoff-ul ligilor naționale din Europa. Aruncăm o privire asupra rezultatelor consemnate.

FC Barcelona s-a calificat în finala Ligii ACB 2019 după 96-81 pe terenul echipei Tecnyconta Zaragoza. În urma acestui rezultat seria s-a încheiat cu scorul general de 3-0. Catalanii se vor duela cu Real Madrid în marea finală. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Foto: www.acb.com

Anadolu Efes Istanbul a învins Fenerbahce Beko Istanbul, scor 101-93, după o repriză de prelungiri în Meciul 2 al finalei din Turcia. Scorul general a devenit 1-1. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

BC Oostende a învins pe terenul lui Antwerp Giants, cu 60-57, în Meciul 3 al finalei din Belgia. Scorul general a devenit 2-1 pentru Oostende. Până la această oră toate meciurile finalei Euromillions League au fost câștigate de oaspeți.

MZT Skopje a câștigat pe terenul lui Rabotnicki, scor 69-60, în Meciul 2 al finalei din Macedonia de Nord. Scorul general a devenit 2-0.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.