Europa – Rezultatele de joi (14.06)

Rezultatele de joi (14.06).

Grecia

Olympiacos Pireu a învins Panathinaikos Atena, scor 92-76, în Meciul 4 din finală. Scorul general a devenit 2-2. Meciul 5, decisiv, este găzduit de Panathinaikos.

Lituania

Zalgiris Kaunas a învins Lietuvos Rytas, scor 90-80, în Meciul 3 al finalei. Scorul general a devenit 2-1 pentru campioana în exercițiu.

Israel

Maccabi Tel-Aviv a învins Hapoel Holon, scor 95-75, în finala campionatului. Acesta este al 52-lea titlu național pentru galbeni.

Ungaria

Szolnok Olaj KK a învins pe Falco Szombathely, scor 89-70, în Meciul 3 al finalei. Scorul general a devenit 2-1. Meciul 4 devine decisiv pentru Falco, echipă care va găzdui această partidă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.