Europa – Rezultatele de luni (10.06)

Trecem în revistă rezultatele consemnate luni (10.06) în Europa.

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii ACB. Formația antrenată de Pablo Laso a triumfat în Meciul 3 al seriei cu Valencia Basket, în deplasare. Rezultatul final a fost de 85-78. Seria s-a încheiat cu scorul general de 3-0. Este a 8-a prezență consecutivă în finală pentru madrileni.

Foto: www.acb.com

CSKA Moscova a câștigat Liga VTB pentru a 10-a oară în 11 ediții. Elevii lui Dimitris Itoudis au învins pe terenul lui Khimki Moscova, scor 80-62, în Meciul 3. Seria s-a terminat cu scorul general de 3-0.

Steaua Roșie Belgrad a învins în Meciul 1 al finalei din Serbia, disputată în compania rivalei, Partizan Belgrad. Rezultatul final a fost de 98-94. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Umana Reyer Venezia a câștigat Meciul 1 al finalei din Italia, scor 72-70, în deschiderea seriei cu Dinamo Sassari. Formația antrenată de Gianmarco Pozzecco suferă primul eșec după trei luni, perioadă în care a înregistrat 15 victorii, incluzând un neverosimil 3-0 în compania Olimpiei Milano. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Final Four-ul campionatului din Israel a programat semifinalele. Maccabi Tel-Aviv a depășit pe Hapoel Eilat, scor 85-83 în meciul de deschidere. În schimb, Maccabi Rishon LeZion a furnizat surpriza, impunându-se în confruntarea cu Hapoel Ierusalim. Rezultatul final a fost de 92-86. Finala are loc marți (11.06).

Panathinaikos Atena a învins Promitheas Patras, scor 103-77, în Meciul 1 al finalei din Grecia. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Pecsi Veolia a învins, scor 68-64, pe Egis Kormend în Meciul 4 al semifinalei din Ungaria. În urma acestui rezultat situația la general devine 2-2. Meciul 5, decisiv, are loc în fieful lui Kormend.

Benfica Lisabona a restabilit egalitatea în finala din Portugalia. Această formație a învins pe terenul lui Oliveirense, scor 81-74. Scorul general a devenit 1-1.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.