Euroliga se vede la DigiSport și în sezonul 2017/18

DigiSport va difuza cea mai puternică competiție baschebalistică din Europa la nivel de club și în sezonul 2017/18 – Euroliga masculină. Postul amintit va oferi în transmisiune directă două meciuri din ziua de deschidere a competiției.

Joi (12.10) sunt oferite următoarele confruntări:

Ora 20:00, Anadolu Efes Istanbul vs Real Madrid
Ora 22:00, Unicaja Malaga vs Fenerbahce Dogus Istanbul

Așadar, în prima zi a noului sezon din Euroliga masculină, DigiSport pune la dispoziția iubitorilor baschetului meciul deținătoarei trofeului, în confruntare directă cu ultima câștigătoare a EuroCup. Cealaltă partidă opune o echipă care a evoluat în playoff-ul Euroligii din stagiunea anterioară, respectiv una care a fost prezentă la Final Four-ul de la Istanbul. Ambele partide pot fi urmărite la DigiSport 4.

Reamintim că:

DigiSport – transmite Liga Națională de baschet masculin și feminin, meciurile din cupele europene ale echipelor românești, respectiv Cupa României, pe lângă sezonul de Euroligă.

TVR HD – transmite un meci pe etapă din campionatul Spaniei și două din cel al Italiei.

Telekom Sport (fostul Dolce Sport) – transmite liga profesionistă nord-americană de baschet masculin (NBA).

Vom reveni cu actualizarea rubricii cu transmisiunile baschetbalistice în măsura în care ne vor parveni informații AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.