Euroliga masculină 2017/18 – Nimeni nu cedează

Playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2018 este mai echilibrat ca oricând Nicio serie nu s-a încheiat în numărul minim de jocuri, astfel încât săptămâna de baschet continuă cu Meciul 4 în toate cele patru dueluri. Asta după ce Khimki Moscova a obținut prima victorie în confruntarea cu CSKA Moscova în cursul zilei de miercuri (25.04).

Galben-albaștrii s-au impus cu scorul de 79-73 în duelul cu câștigătoarea sezonului regulat. În pofida faptului că au fost dominați din nou copios la recuperare ofensivă (4-13), jucătorii de la Khimki au găsit soluții pentru a se impune, apărându-se senzațional pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv.

Alexey Shved a totalizat 27 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, iar Anthony Gill a adăugat 22 puncte, 7 recuperări pentru formația antrenată de către Georgios Bartzokas. În replică, Cory Higgins a reușit 26 puncte, 5 recuperări, Othello Hunter a dominat spațiul de trei secunde cu 16 puncte, 12 recuperări, iar Sergio Rodriguez a terminat cu 15 puncte, 8 pase decisive.

CSKA a fost lipsită de Nando De Colo și Kyle Hines. La Khimki a revenit Tylet Honeycutt, absent în primele două dueluri ale seriei. El a avut 5 puncte și 7 recuperări pentru învingători.

Scorul general a devenit 2-1 pentru CSKA. Meciul 4 se dispută vineri (27.04), în fieful lui Khimki. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Euroliga masculină 2017/18 – Nimeni nu cedează

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.