EuroCup – Malaga face break-ul în capitala Germaniei!

Unicaja Malaga a obținut break-ul în deschiderea seriei cu Alba Berlin din sferturile de finală ale EuroCup – ediția 2018/19. Matthias Lessort a marcat coșul victoriei pentru iberici în capitala Germaniei, la Meciul 1 al seriei de playoff ce opune aceste formații.

Rezultatul final al partidei a fost de 91-90. Malaga a înscris ultimele șapte puncte ale meciului. Lessort a transformat două libere, Kyle Wiltjer a reușit apoi o aruncare de pedeapsă, a recuperat ofensiv pe propria ratată și a trimis mingea din coș din acțiune pentru a strânge la un punct.

Același Lessort a ieșit la rampă cu un capac, iar la celălalt capăt al terenului a marcat pe recuperare ofensivă (foto) după ratarea lui Brian Roberts pentru a stabili scorul final. Germanii au mai avut șansa unei aruncări, însă încercarea lui Roka Giedraitis a fost imprecisă.

Foto: www.eurocupbasketball.com

Matthias Lessort a avut 18 puncte, cu 6/6 din acțiune și 6/7 la linia de pedeapsă. În cele 23 minute de joc, francezul Malagăi a adăugat 7 recuperări (3 ofensive), 2 intercepții și 2 capace pentru 32 la eficiență.

Adam Waczynski a adăugat 17 puncte, 3 pase decisive, iar Dragan Milosavljevic a terminat cu 10 puncte, 4 recuperări pentru Unicaja. În replică, Peyton Siva a reușit 14 puncte și 7 pase decisive pentru Alba. Alți trei jucători au avut 13 puncte, iar unul a adăugat 10 puncte pentru formația din capitala Germaniei.

Malaga, câștigătoarea EuroCup în 2017, are 1-0 cu break și va găzdui Meciul 2 în cursul serii de vineri (08.03). Alba Berlin este obligată să învingă pentru a forța decisivul.

Unics Kazan a surclasat pe Lokomotiv Kuban Krasnodar, scor 86-66, în Meciul 1 al acestei serii. Jocul a fost decis de un parțial de 45-28, consemnat în repriza secundă.

Errick McCollum a reușit 32 puncte, iar Pierria Henry a adăugat 18 puncte, 9 pase decisive, 6 recuperări și 2 intercepții pentru Unics. În replică, Dmitry Kulagin a reușit 17 puncte, iar Jajuan Johnson a terminat cu 16 puncte, 4 recuperări pentru Loko Basket.

Meciul 2 are loc vineri (08.03), la Krasnodar.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.