EuroCup 2017/18 – Începe playoff-ul

EuroCup – ediția 2017/18 a ajuns la faza playoff-ului. Similar stagiunii anterioare, cele trei tururi eliminatorii se desfășoară sub forma unor serii pe sistemul cel mai bun din trei partide.

Cele opt echipe rămase în competiție continuă lupta pentru câștigarea dreptului de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine. Meciul 1 al sferturilor de finală se dispută în cursul serii de marți (06.03), după următorul program:

Lomomotiv Kuban Krasnodar vs Herbalife Gran Canaria – ora 19.00
Darussafaka Istanbul vs Buducnost Podgorica – ora 19.15
Bayern Munchen vs Unics Kazan – ora 21.30
Reggio Emilia vs Zenit St. Petersburg – ora 21.30

Așadar, Rusia are trei reprezentante, iar Spania, Turcia, Germania, Italia și Liga Adriatică (Muntenegru) au câte una în playoff-ul EuroCup 2018.

Meciul 2 se dispută vineri (09.06), pe terenul echipelor care încep playoff-ul în deplasare.. Eventualul Meci 3, decisiv, se va disputa miercuri (14.03). Eventualul joc decisiv se va disputa pe terenul formațiilor care găzduiesc primul meci. Așadar, se va juca în ritm asemănător cu cel existent la nivel de Euroligă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.