EuroBasket 2017 – România între cele cinci candidate la organizarea turneului final

FIBA Europe a emis un comunicat oficial prin intermediul căruia a anunțat că cinci țări și-au depus candidatura pentru organizarea EuroBasket 2017. Data limită pentru depunere a fost 2 noiembrie 2015.

Cele cinci țări sunt Finlanda, Israel, Polonia, România și Turcia.

Conform anunțului oficial, există trei variante posibile pentru organizarea turneului final din anul 2017 de către țările care doresc să organizeze evenimentul:

1. Organizarea întregului eveniment
2. Organizarea unei grupe din prima fază
3. Organizarea fazei finale

Comisia de evaluare a FIBA va vizita toate locațiile propuse de țările amintite pentru găzduirea meciurilor. Aceste vizite vor avea loc pe parcursul lunii noiembrie.

România dorește să organizeze meciuri de la EuroBasket 2017 la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Pentru ca sala să devină eligibilă este necesară găsirea unei soluții de a suplimenta capacitatea sălii pentru a ajunge de la 7.200 la cel puțin 10.000 locuri.

Anunțul oficial cu privire la gazda sau gazdele EuroBasket 2017 se va face pe data de 12 decembrie 2015.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.