EuroBasket 2017 – Adversari: DeAndre Kane a semnat cu Maccabi Tel-Aviv

Maccabi Tel-Aviv a oficializat legitimarea lui DeAndre Kane. Americanul cu cetățenie maghiară a semnat un acord pe un sezon cu posibilitate pentru al 2-lea.

Kane a jucat în sezonul 2016/17 pentru Nizhny Novgorod și Real Betis Energia Plus Sevilla, în Liga VTB, respectiv Liga ACB. El a jucat și în EuroCup, unde a fost al 2-lea în ierarhia eficienței.

Înalt de 1.96 metri și în vârstă de 27 ani, Kane joacă la pozițiile 2-3. A avut 16.8 puncte, 7.6 recuperări și 4.3 pase decisive și 1.5 intercepții pentru 21.5 la eficiență în 14 partide disputate la nivel de EuroCup. În Liga ACB, unde a fost coleg cu Emi Cațe, Kane a avut 9.0 puncte, 7.2 recuperări și 2.3 pase decisive.

De-a lungul carierei profesioniste, DeAndre Kane a mai jucat pentru ratiopharm Ulm, Krasny Oktyabr Volgograd și Antwerp Giants. Americano-maghiarul se află în fața debutului la nivel de Euroligă.

Kane este principalul favorit pentru postul de naturalizat în echipa națională a Ungariei la EuroBasket 2017. Maghiarii vor evolua la Cluj-Napoca, alături de Spania, Croația, Cehia, Muntenegru și România. Primele patru se califică pentru optimile de finală, care se vor desfășura la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.