EuroBasket 2015 – Culoar infernal pentru Spania

Spania a avansat în optimile de finală ale EuroBasket 2015 însă pentru a ajunge acolo unde visează va avea parte de un program infernal. Ibericii au ocupat locul al 2-lea în Grupa B, desfășurată la Berlin. Culoarul din această poziție este cât se poate de dificil.

În optimile de finală, fază din care EuroBasket 2015 se joacă doar în Franța, pe stadionul din Lille, formația pregătită de către Sergio Scariolo se duelează cu Polonia.

tablou

Dacă trece de această formație, reprezentativa Spaniei va juca cu învingătoarea dintre Grecia (echipă neînvinsă) și Belgia.

Apoi, dacă trece și de sferturile de finală ale competiției, reprezentativa iberică se va duela în semifinale cu Franța (neînvinsă), Turcia, Letonia ori Slovenia.

În cele din urmă, finala EuroBasket 2015 ar putea rezerva Spaniei un duel cu Serbia (neînvinsă), Lituania, Croația ori spectaculoasa echipă a Italiei.

Pe hârtie, cel mai dificil parcurs pentru Spania în sferturile de finală, semifinale și finală ar fi cu Grecia, Franța, respectiv Serbia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.