EuroBasket 2015 – Adversari: Letonia învinge în Suedia

berzins

Letonia a învins Suedia, la Lulea, scor 62-50, în cealaltă partidă din cadrul Grupei F, contând pentru prima rundă din cel de-al 2-lea turneul de calificare la Campionatul European de baschet masculin – ediția 2015. Confruntarea a fost controlată de baltici din primele minute și până la final.

Elevii lui Ainars Bagatskis au câștigat primul sfert cu scorul de 21-14, pentru ca în actul al 2-lea Suedia să se apropie puțin, scorul după 20 minute de joc fiind de 36-30. Secvențele 3 și 4 au consemnat parțiale de 13-10 în favoarea oaspeților, aceștia dublându-și avantajul construit în prima jumătate a confruntării.

Kaspars Berzins a avut 14 puncte, 9 recuperări, iar Dairis Bertans și Janis Blums au avut câte 13 puncte fiecare pentru Letonia. În replică, Tobias Borg a totalizat 11 puncte. De notat că Brice Massamba, noul baschetbalist al lui CSU Sibiu, a jucat 18 puncte și a avut 3 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și o posesie pierdută pentru 3 la eficiență.

În runda a 2-a, Letonia primește vizita Slovaciei, iar Suedia se deplasează la Sibiu, pentru confruntarea cu România.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.