Eșecuri în amicale pentru Muntenegru, Cehia și Ungaria

Muntenegru a pierdut meciul cu Serbia, scor 71-82, într-un meci amical desfășurat duminică (13.08), contând pentru turneul la care a mai participat și Grecia. Aceste formații se pregătesc pentru EuroBasket 2017.

Bojan Dubljevic a avut 13 puncte, 6 recuperări, iar Nikola Vucevic a adăugat 10 puncte pentru Muntenegru, adversar al României în grupa de la EuroBasket. În replică, Bogdan Bogdanovic a totalizat 25 puncte, iar Stefan Bircevic a terminat cu 15 puncte.

De notat că Serbia a jucat fără Milos Teodosic, Nikola Kalinic și Miroslav Raduljica.

Cehia a fost învinsă de Georgia, la Tbilisi, scor 64-68. Înaintea acesti meci a fost prezentat trofeul Nikolai Semashko, care va fi decernat câștigătoarei EuroBasket 2017. Tomas Satoransky a avut 20 puncte pentru cehi. În replică, Tornike Shengelia a totalizat 17 puncte pentru gruzini.

Ungaria a fost depășită de Germania, la Kazan, scor 65-67. Jocul a fost deosebit de echilibrat, fiind tranșat în ultimul sfert, grație unui parțial de 15-9 în favoarea germanilor. Eilingsfeld Janos a totalizat 18 puncte, 9 recuperări, iar Vojvoda David a adăugat 17 puncte, 8 recuperări pentru Ungaria. În replică, Robin Benzing a reușit 25 puncte, 5 recuperări.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar