Ergin Ataman a demisionat din funcția de antrenor principal al echipei naționale a Turciei

Ergin Ataman a demisionat din funcția de antrenor principal al echipei naționale a Turciei. Anunțul a fost făcut de către Harun Erdenay, președintele federației de specialitate din această țară, în cadrul unei conferințe de presă.

Aceasta s-a desfășurat în cursul zilei de miercuri (31.08), cu exact un an înaintea startului EuroBasket 2017. Turcia va găzdui, la Istanbul, o grupă, precum și fazele eliminatorii. Astfel, decizia vine oarecum surprinzător, chiar înaintea unui eveniment ce reprezintă o veritabilă provocare pentru oamenii implicați în sportul de înaltă performanță.

Ataman, în vârstă de 50 ani, a demisionat din funcție după o perioadă de doi ani la cârma echipei naționale. Potrivit lui Erdenay, „Ataman a ales Galatasaray în detrimentul echipei naționale și noi va trebui să continuăm cu un alt antrenor.”

De notat că în ultimii doi ani, Ergin Ataman a ocupat funcția de antrenor principal atât la Galatasaray Istanbul – formație la cârma căreia a câștigat EuroCup în sezonul 2015/16, cât și la echipa națională a Turciei.

Rămâne de văzut cine va fi numit în funcție.

Foto: eurohoops.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.