Emanuel Cățe, al 2-lea jucător în actuala ediție Champions League cu double-double fără posesie pierdută într-un meci

Emanuel Cățe este de abia al 2-lea jucător, după Sebastian Saiz (de la Tenerife), care a reușit un double-double fără să piardă posesia mingii, venind de pe bancă într-un meci din actuala ediție a Basketball Champions League. Românul a ajutat-o pe Murcia să se impună în meciul cu MHP Riesen Ludwigsburg, scor 73-47.

Cățe a avut 22 minute și 20 secunde pe parchet la amintita paertide, perioadă în care a contabilizat 16 puncte și 10 recuperări, cu trei intercepții, un capac și o pasă decisivă pentru 27 la eficiență și 12 la +/-. El a avut 6/7 din acțiune și 4/7 la linia de pedeapsă, pentru cea mai bună prestație a sa în competiție.

Saiz a avut două meciuri în care a terminat cu double-double și nu a pierdut posesia mingii, venind de pe bancă, pentru Tenerife în actuala ediție BCL.

Cățe are medii statistice de 7.6 puncte, 6.1 recuperări, 1.0 capace, 0.8 pase decisive și 0.7 intercepții în 18.8 minute pentru 11.4 la eficiență. El are procentaje de 59% la aruncările din acțiune, respectiv 61% la linia de pedeapsă. Compatriotul nostru are 3.0 recuperări ofensive pe meci.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.