Elite Eight a produs meciuri extrem de echilibrate

Careul de ași al ediției 2014 în liga universitară nord-americană de baschet masculin este definitivat. Finalele regionalelor s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii recent încheiată, aceste jocuri stabilind numele celor patru universități care își dau întâlnire în Texas pentru a stabili cine este cea mai bună echipă de baschet la nivel universitar pe sezonul competițional 2013/14 în Statele Unite ale Americii.

Florida a depășit pe Dayton cu scorul de 62-52. A fost cea mai dezechilibrată finală regională, cel puțin din punct de vedere al rezultatului final. Grație acestui rezultat, trupa lui Billy Donovan câștigă regiunea Sud și este singurul cap de serie principal din faza regionalelor care se califică la turneul final.

Wisconsin a învins la limită pe Arizona, scor 64-63, în finala Vestului. A fost singura finală regională ce a opus principalii capi de serie. Victoria a revenit celei de-a doua favorite în această regiune.

Kentucky își continuă parcursul excepțional în March Madness. Ultima victimă este Michigan, cap de serie numărul 2 în Midwest. De notat că cei de la Kentucky au eliminat în prealabil principalul cap de serie în această regiune – Wichita State, respectiv pe campioana în exercițiu – Louisville. Meciul dintre Kentucky și Michigan s-a terminat cu scorul de 75-72.

În fine, Connecticut a surprins pe Michigan State, scor 60-54, în finala Estului. De notat că cei de la Connecticut au eliminat în prealabil favoritele 2 – Villanova și 3 – Iowa State. În ultimul act, a jucat în compania lui Michigan State, nimeni alta decât a 4-a favorită în această regiune.

Turneul final se desfășoară în perioada 5-7 aprilie, în Arlington, statul Texas. În penultimul act se vor juca partidele:

Florida vs Connecticut
Wisconsin vs Kentucky

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.