Elijah Robinson este noul jucător al lui BCM U FC Argeș Pitești

Elijah Robinson este noul jucător al echipei BCM U FC Argeș Pitești. Înalt de 1.96 metri, în vârstă de 24 ani, acest baschetbalist sosește din Argentina, acolo unde a jucat pentru Club Atletico Villa San Martin în La Liga Argentina, al 2-lea eșalon baschetbalistic din țara latino americană.

Jucător de pozițiile 2-3, Robinson a absolvit universitatea Emmanuel în statul Georgia. El a avut 52 apariții în două sezoane pentru această echipă în NCAA cu 48 titularizări. Elijah a terminat cu medii statistice de 11.4 puncte, 5.4 recuperări, 2.2 pase decisive, 0.5 intercepții și 0.6 capace în 22.3 minute pe partidă. El a avut 50% la aruncările din acțiune, 39% la trei puncte, respectiv 77% la linia de pedeapsă.

Originar din Chicago, Robinson a avut 44 apariții în Argentina cu o medie de 26.8 minute pe partidă. Sportivul amintit a avut medii statistice de 14.0 puncte, 6.1 recuperări (1.2 ofensive), 2.0 pase decisive și 0.9 intercepții pentru 15.7 la eficiență. Elijah a avut procentaje de 52% la aruncările din acțiune, incluzând 44% la trei puncte, respectiv 77% la linia de pedeapsă. Debutul americanului în Argentina a fost impresionant, marcând 30 puncte cu 6 recuperări și a fost desemnat MVP al etapei în această competiție.

În vara acestui an, Robinson a semnat în China cu Hefei. A jucat un meci, având 25 puncte și 7 recuperări în 39 minute de joc pentru 23 la eficiență. Această echipă a ratat calificarea în playoff-ul competiției, astfel încât aventura lui Elijah în China s-a încheiat după un singur meci. 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.