Egalitate în finala din Italia

Dinamo Sassari a restabilit egalitatea în finala campionatului din Italia. Formația antrenată de Gianmarco Pozzecco a învins Umana Reyer Venezia, pe teren propriu, scor 95-88.

Partida a fost controlată de Sassari. Această formația s-a desprins constant pe parcursul primelor 30 minute de joc: 23-16 după primul sfert, 51-41 după al 2-lea, respectiv 81-65 după al 3-lea. Venezia a încercat să revină în secvența decisivă, dar nu a putut amenința superioritatea gazdelor.

Foto: www.legabasket.it

Sassari a avut 39 vizite la linia de pedeapsă, executând cu 21 mai multe decât Venezia. Totodată, învingătorii au fost mai productivi în interiorul semicercului. Oaspeții au avut 14 coșuri de trei puncte pentru 39% și au cules 15 recuperări ofensive, dar aceste lucruri nu au fost suficiente pentru Venezia.

Rashawn Thomas a totalizat 19 puncte, 8 recuperări, Jack Cooley a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, alți patru jucători depășind borna zece la puncte pentru Dinamo Sassari. În replică, MarQuez Haynes a totalizat 22 puncte, Austin Daye a terminat cu 16 puncte, iar Mitchell Watt a bifat 10 puncte, 5 recuperări pentru Umana Reyer Venezia.

Scorul general a devenit 2-2 în seria care se dispută pe sistemul cel mai bun din șapte partide. Meciul 5 are loc la Venezia, iar Meciul 6 la Sassari. Dacă va fi necesar, Meciul 7 se4 va disputa din nou în fieful Veneziei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.