Efort colectiv impresionant pentru Atlanta în victoria din capitala SUA

Atlanta Hawks au avut o prestație colectivă impresionantă în victoria repurtată în capitala SUA. Formația din statul Georgia s-a impus pe terenul lui Washington Wizards, scor 137-129.

Hawks s-au desprins la 35-20 în primul sfert, însă Wizards s-au apropiat la doar două posesii până la jumătatea partidei. Repriza secundă a fost controlată de Atlanta, echipă ce a marcat 76 puncte. În replică, Washington a reușit 72.

Foto Stephen Gosling/NBAE via Getty Images

Învingătorii au avut 20/41 la aruncările de trei puncte, pentru 49%. De asemenea, Hawks au dominat lupta la recuperare (51-39).

Nu mai puțin de nouă jucători din totalul de 11 utilizați au înscris cel puțin zece puncte pentru Atlanta. principalul marcator a fost Taurean Prince, autor a 21 puncte. John Collins a adăugat 15 puncte, 11 recuperări, iar Trae Young a bigat 10 puncte, 10 pase decisive.

În replică, Bradley Beal a totalizat 27 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, Jeff Green a adăugat 26 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, iar Trevor Ariza a încheiat cu 25 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări pentru Wizards.

Atlanta are 18-35 la general prin acest succes, al 10-lea în deplasare. În replică, Washington este la 22-31. Ambele echipe sunt în afara locurilor de playoff în Conferința Est.

James Harden a reușit 44 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții și un capac în 38 minute de joc, cu 15/26 la aruncările din acțiune, în victoria lui Houston Rockets în fieful lui Phoenix Suns. Rezultatul final a fost de 118-110.

Houston urcă pe locul 5 în Vest, având 31 victorii și 22 înfrângeri. În schimb, Phoenix rămâne pe ultimul loc, cu 11-44 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.