Edgar Sosa renunță la echipa națională după ce i-a fost refuzată solicitarea de a i se bandaja gleznele

Edgar Sosa nu va participa la FIBA Basketball World Cup 2019. El a părăsit cantonamentul echipei naționale a Republicii Dominicane după un incident consemnat la antrenament.

Sosa a făcut anunțul pe rețelele de socializare. El a prezentat întâmplarea, susținând că staff-ul medical al echipei dominicane a refuzat să-i bandajeze gleznele. Sportivul a insistat, spunând că a avut accidentări în prealabil atunci când nu a folosit protecție adecvată.

În vârstă de 31 ani, Sosa este fundaș. El s-a născut și a copilărit în New York. A absolvit universitatea Louisville. Cariera profesionistă a lui Edgar a demarat în 2010. Măsoară 1.88 metri și este legitimat actualmente la BCM Gravelines-Dunkerque în primul eșalon al Franței.

Palmaresul lui Sosa cuprinde SuperCupa Italiei (2014), campionatul Italiei (2015), al Iranului (2016), al Libanului (2017), precum și FIBA Europe Cup (2018). Are un sezon în Euroliga masculină și este component al naționalei dominicane din 2011. A participat la FIBA World Cup 2014, în Spania.

Republica Dominicană face parte din Grupa G la Cupa Mondială, alături de Franța, Germania și Iordania. Primele două avansează în faza următoare a competiției.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.