Echipele naționale ale României vor juca la Campionatele Europene U20, U18 și U16 – ediția 2019

Echipele naționale juvenile ale României evoluează în această vară la o nouă ediție a Campionatelor Europene. Trecem în revistă perioadele în care se vor desfășura aceste competiții, alături de locul de desfășurare.

Campionatul European U20 masculin

România evoluează în Divizia B, evenimentul desfășurându-se la Matosinhos, Portugalia, între 12-21 iulie. Antrenorul echipei naționale este Dan Fleșeriu. Reunirea are loc la finele acestei săptămâni, la Sibiu.

În prima fază a competiției, România se va duela cu Cehia, Albania, Bulgaria și Finlanda.

Campionatul European U18 masculin

Reprezentativa României evoluează în Divizia B. Acesta va fi găzduit la Oradea, între 26 iulie și 4 august anul curent. Antrenor al naționalei de juniori este Hristu Șapera. Reunirea are loc pe 21 iunie, la București.

Tricolorii au fost repartizați în Grupa A, alături de Polonia, Estonbia, Elveția, Belgia și Bulgaria.

Campionatul European U16 masculin

România va juca la nivel de Divizia B. Turneul are loc la Podgorica, Muntenegru, între 8-17 august anul curent. Antrenor al acestui lot este Branko Cuic.

Tricolorii au fost repartizați în Grupa D, alături de Slovacia, Finlanda, Austria, Marea Britanie și Belgia.

Campionatul European U20 feminin

Naționala feminină de tineret evoluează în Divizia B. Turneul va avea loc la Prishtina, Kosovo, între 3-11 august anul curent. Tricolorele fac parte din Grupa C, alături de Kosovo și Turcia.

Campionatul European U18 feminin

România evoluează în Divizia B, evenimentul având loc la Skopje, Macedonia de Nord, între 5-14 iulie anul curent. În faza grupelor, compatrioatele noastre se duelează cu Irlanda, Grecia, Slovacia, Macedonia de Nord și Austria.

Campionatul European U16 feminin

România joacă la nivel de Divizia B, turneul fiind găzduit la Sofia, Bulgaria, între 15-24 august anul curent. Tricolorele evoluează în Grupa A, alături de Slovenia, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru și Islanda.

2 comentarii On Echipele naționale ale României vor juca la Campionatele Europene U20, U18 și U16 – ediția 2019

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.