Echipa lui Emanuel Cățe are de recuperat opt puncte în manșa a 2-a din optimile de finală Champions League 2018/19

UCAM Murcia a pierdut manșa inaugurală a dublei cu Antwerp Giants din optimile de finală ale Basketball Champions League – ediția 2018/19. La capătul unei prestații modeste, venită imediat după răsunătorul succes repurtat asupra Barcelonei în Liga ACB, echipa lui Emanuel Cățe a pierdut în Belgia cu scorul de 75-67.

Gazdele au condus aproape în permanență pe tabela de marcaj. Antwerp a avut un avantaj maxim de 17 puncte, scorul la pauză fiind de 45-31. Murcia a recuperat în repriza secundă, reducând deficitul la opt puncte cu zece minute înainte de final. Un parțial de 16-8 al ibericilor au adus egalitatea la 67. Belgienii au marcat ultimele opt puncte, ecart cu care se vor deplasa săptămâna viitoare în Spania.

Foto: www.championsleague.basketball

Emanuel Cățe a jucat șase minute și trei secunde. El nu a fost utilizat deloc în repriza secundă. Compatriotul nostru a avut 2 puncte și a comis două greșeli personale pentru 1 la eficiență și -3 la +/-.

Paris Lee a totalizat 21 puncte, 5 pase decisive, Jae’Sean Tate a adăugat 13 puncte, iar Ismael Bako a terminat cu 12 puncte, 6 recuperări pentru Antwerp. În replică, Askia Booker a totalizat 18 puncte, iar Ovie Soko a terminat cu 13 puncte, 9 recuperări pentru Murcia.

Dave Dudzinski, fost jucător la CSM Steaua EximBank București, a totalizat 5 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă în 23 minute de joc. El a avut 2/5 la aruncările din acțiune, încheind cu 8 la eficiență și 6 la +/-.

Returul are loc săptămâna viitoare la Murcia. Reamintim că echipa lui Cățe a pierdut, anterior jocului de la Antwerp, un singur meci din cele 16 jocuri disputate în actuala ediție Basketball Champions League.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.