Echipa lui Emanuel Cățe a câștigat Grupa A în Basketball Champions League

UCAM Murcia a obținut un nou succes în Basketball Champions League. Echipa la care evoluează Emanuel Cățe a învins Anwil Wlocklawek, scor 78-70, în etapa a 12-a din Grupa A. Partida s-a desfășurat marți (22.01), în Spania.

Jocul a fost controlat de gazde, acestea reușind un parțial de 27-9 în sfertul al 2-lea pentru a se desprinde la 20 puncte la jumătatea partidei, scor 50-30. Polonezii au redus din deficit în repriza secundă, însă Murcia a controlat situația pe tabela de marcaj.

Cățe a jucat 17 minute și a totalizat 4 puncte (2/4 din acțiune, 0/2 la linia de pedeapsă), 6 recuperări (3 ofensive), o pasă decisivă și un capac pentru 6 la eficiență. În 11 partide disputate în sezonul regulat, compatriotul nostru are 6.8 puncte, 5.7 recuperări și 1.0 capace în 18.5 minute pentru 10.0 la eficiență în BCL.

Ovie Soko a reușit 16 puncte, 5 recuperări, iar Alex Urtasun a terminat cu 14 puncte, 5 recuperări și 4 intercepții pentru Murcia. În replică, Michal Michalak a reușit 17 puncte, iar Nikola Markovic a terminat cu 16 puncte, 5 recuoerări și 3 intercepții pentru Anwil.

UCAM Murcia are 11-1 la general și este deja câștigătoarea Grupei A, fiind calificată în playoff. În schimb, Anwil Wlocklawek are 4-8 și ocupă locul 7, păstrând șanse de calificare între primele 16.

Foto: www.championsleague.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.