Echipa lui Emanuel Cățe se duelează cu Melilla în semifinalele LEB Oro

CB Prat se duelează cu Club Melilla Baloncesto în semifinalele LEB Oro – cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniei la baschet masculin. Formația la care evoluează Emanuel Cățe beneficiază de avantajul terenului propriu.

Reamintim că Prat a terminat sezonul regulat pe locul al 2-lea. Această poziționare îi oferă statutu de principal cap de serie și formație ce beneficiază de avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului în condițiile în care prima clasată și-a asigurat promovarea în Liga ACB.

În primul tur al playoff-ului, Prat a trecut cu 3-0 la general de Valladolid, formație la care a evoluat Rareș Uță. În schimb, Melilla a trecut cu scorul general de 3-1 de TAU Castello. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Programul seriei

Meciul 1 – vineri (18.05), la Prat de Llobregat
Meciul 2 – duminică (20.05), la Prat de Llobregat
Meciul 3 – vineri (25.05), la Mellila
Meciul 4 – duminică (27.05), la Mellila (dacă va fi necesar)
Meciul 5 – marți (29.05), la Prat de Llobregat (dacă va fi necesar)

Învingătoarea pătrunde în finală, acolo unde va avea oportunitatea să lupte pentru un loc în Liga ACB.

În cealaltă semifinală se duelează ICL Manresa și Chocolates Trapa Palencia. Ambele au avansat după serii de câte cinci meciuri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.