Echipa lui Emi Cățe a restabilit egalitatea în semifinalele LEB Oro

CB Prat a restabilit egalitatea în semifinalele LEB Oro – ediția 2017/18. Formația la care evoluează Emanuel Cățe a învins Club Melilla Baloncesto, scor 63-59, în Meciul 2 al acestei serii. Partida s-a desfășurat duminică (20.05).

Compatriotul nostru a fost titularizat la poziția 5 și a bifat 21 minute pe parchet. El a totalizat 12 puncte, având 4/6 la aruncările de două puncte și 4/4 la linia de pedeapsă. Jucătorul român a bifat 6 recuperări (una ofensivă), bifând un capac și a terminat cu un indice de 11 la eficiență.

Meciul 1, desfășurat vineri, pe terenul lui Prat, s-a încheiat cu scorul de 64-63 în favoarea lui Melilla.

Scorul general a devenit 1-1. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciurile 3 și 4 sunt găzduite de Melilla, pe 25 și 27 mai anul curent. Eventualul meci decisiv va fi găzduit de Prat, pe 29 mai 2018.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.